Rätt foder till din hund

Det är viktigt att du använder av rätt foder till din hund. Som valp så är det ett valpfoder som gäller. Det ser helt annorlunda ut mot för vad en ung hund eller en vuxen hund får. Det är viktigt att hunden får i sig de näringsämnen som den behöver.

Aktiva hundar behöver att annat foder än vad hundar som är mindre aktiva behöver. Det kan också varier över tid vilket foder som man väljer till sin hund. Men som oftast så fungerar det med det foder man vänjer hunden med. Försök håll dig till ett och samma foder då en hunds mage kan vara känslig på byten. Ska det bytas foder så får man succesivt blanda ut till det nya fodret så hundens mage hinner vänja sig. Det finns allt för mycket skräp på marknaden och som våra hundar inte mår så bra av.

Se till att skaffa det som din hund mår bra av. Ett helfoder som är spannmålsfritt och inga artificiella tillsatser. Det ska vara näringsriktigt för din hund. Här kan du läsa mer om hundfoder från Buddy Pet Foods, tillverkare av foder till alla våra hundar. Då hunden är vår bästa vän så ska ju naturligtvis även det foder som hunden får vara det allra bästa. Naturliga råvaror fylld med vitaminer, aminosyror och de mineraler som en hund behöver. Med bra foder så får du en friskar och gladare hund.